Category Recenzije


L.A Noire Recenzija


Pre nego što krenete igrati Rockstar-ov LA Noire, trebalo bi da podesite vasa  očekivanja i da bude jasno da je, u svojoj srži, ova igra avantura. Kao i Grand Theft Auto igru i njene legije imitatora, ova igra ima prostran, otvoren grad za vas da istražite, ali ne očekujte da ce te moci samo zgrabiti Tommi Gun i pucati u svakog u tom gradu kad god poželite. Ovo jednostavno nije ta vrsta igre.

Pogledaj


The Witcher 2: Assassins of Kings Recenzija


The Witcher 2: Assassins of Kings krasi maestralno konstruirana i odlično izvedena priča. Igra se nadovezuje na završni događaj prethodne igre, pa Geralt tako svedoci novom napadu na kralja Foltesta i kreće u poteru za misterioznim Kingslayer-om. Ali mali milion preokreta u radnji ce se pobrinuti da da to ne bi bio klasican lov.

Pogledaj


DIRT 3 Recenzija


Dirt serijal je nekako napravio vlastiti mali zanr racing igara. Dirt igre nisu bas kao Motorstorm i Burnout ali nisu ni super realisticne kao Forza ili Gran Turismo. Dirt 3 je nesto izmedju, nudeci  lude, zabavne I pre svega blatnjave staze I dobre kontrole .

Pogledaj

Cod: Modern Warfare 2 Recenzija


Ko se još seca prve Call of Duty igre? Epskog FPS naslova koji je pre šest godina prakticno ugasio Medal of Honor serijal? Eh, koliko je samo vremena prošlo, a koliko se toga u medjuvremenu promenilo. Iz Drugog svetskog rata skocili smo u izmišljeni sukob današnjice, a popularni CoD proslavio se na konzolama nove generacije.

Pogledaj

Dragon Age: Origins Recenzija


Poreklom iz Kanade, razvojni tim BioWare jedan je od najproduktivnijih i najcenjenijih zapadnjackih proizvodjaca RPG igara. Ekipa je izmedu ostalog zaslužna za PC klasike kao što su Baldur’s Gate i Neverwinter Nights, a u novije vreme za konzolaške uspešnice Jade Empire, Star Wars KOTOR te Mass Effect.

Pogledaj

Borderlands Recenzija


Gearbox je u pc svetu poznat kao softwareska kuca koja je napravila malo brdo Half Life portova i donela Halo na PC platformu. Nakon nekoliko godina dokazivanja da su sposobni raditi kvalitetne portove okusali su se i  sa svojom in-house produkcijom i ugodno nas iznenadili sa Brothers in Arms serijalom. Kako to obicno bude nakon nekoliko dobrih naslova vrijeme je da se pokazu zubi i krene u revolucionarne vode. Tu se pojavio Borderlands.

Pogledaj