Recenzije

Call of Duty: Black Ops Recenzija


Call of Duty: Black Ops pravi mnogo ambicioznih promena, ali ostavlja jezgro kampanje i multiplayer komponente uglavnom netaknute. Igra ima mnogo sjajnih trenutaka, ali delovi priče izgledaju klise, kao da su scene iz americkih filmova o ratu u Vietnamu.


To ne znači da Black Ops nema mnogo novih trikova u rukavu. Igra ne trosi mnogo vremena na različitim likovima, kao sto su to radile prosle CoD igre,umesto toga, igrate većinu igre kao Aleks Mejson, Special Ops momak koji radi sa CIA na nekim priljavim poslovima.

Ali, multiplayer strana Call of Duty igara je ono sto drzi ljude i zbog cega se njoj stalno vracamo, zar ne? Lista modova u multiplayer-u se nije promenila. Postoje neke promene u gameplay-u, ali vecinom, to je ista igra sa novim mapama. Postoji 14 multiplayer mapa u kojim mozete uzivati.

Glavna novina u multiplayer-u u Black Ops igri je set free-for-all modova pod imenom ‘Wager Match’.   U ovim modovima, vi ulazete dio vasih CoD bodova, i prva tri igraca na kraju igre dobijaju sav novac.

Na trenutke Black Ops izgleda fantastično. Audio je u velikoj meri izvrstan.

Iako kampanja ima neke mane, multiplayer strana igre je odlicna i zabavna kao i uvek, sto bi trebalo da bude dovoljno da zadovolji vecinu igraca i fanova CoD-a.

 

Gameplay
Grafika
Zvuk
Kontrole
Prica
Ukratko

Iako kampanja ima mane, multiplayer strana igre je odlicna i zabavna, sto bi trebalo da bude dovoljno za vecinu igraca.

Ocena 3.8